Un spațiu de Cowork unic!

Cel mai bun loc în care să lucrezi la ideile tale.

Start

Testimoniale

Cluj Cowork este cel mai frumos birou în care am lucrat vreodată. Spațiul e foarte frumos, întotdeauna are loc vreun eveniment, iar ceilalți coworkeri sunt ca și o mare familie. Dacă petreci suficient timp afară, o să îl cunoști pe Junkie, cel mai drăguț Labrador pe care îl poți întâlni

Mihai

Mesele de la Cluj Cowork sunt mari și robuste, nu ai cum sa suferi de claustrofobie. Aici, mereu ai ocazia de a socializa fie că aștepți la rând să îți faci o cafea absolut senzațională, sau fie că participi la un grătar ocazional cu toată lumea.

Leon

Vin regulat la Cluj Cowork de mai mult de un an de zile. Locația este grozavă, camerele sunt spațioase, dar ceeea ce m-a făcut mereu să mă întorc este comunitatea minunată de oameni respectuoși și agreabili.

Lucas

Cluj CoWork este un loc grozav în care să muncești, unde întâlnești oameni cu aceeași mentalitate și de asemenea e un spațiu unde te poți conecta foarte bine cu rețeaua IT din Cluj. Sunt încântat de șederea mea aici și recomand oricărei persoane care își caută un loc unde să lucreze, să vina aici și să încerce.

Attila

Ce este Cluj Cowork?

Vrei să lucrezi într-o comunitate de antreprenori și freelanceri pasionați de munca lor? Cauți un mediu care să te inspire și să te motiveze să muncești și să generezi idei noi?

Noi te putem ajuta! Cluj Cowork îți oferă un mediu grozav de muncă pentru ideile tale. Situat într-o clădire istorică, Cowork oferă locuri flexibile, un studio pentru brainstorming și întâlniri cu clienții.

Cafea și fructe FREE

Fructele proaspete și cafeaua gustoasă din partea casei au devenit deja o tradiție.

Rețea WIFI de încredere

Rețeaua de net este cea mai bună, fără întreruperi sau probele de viteză.

Comunitate prietenoasă

Fă-ți prieteni/parteneri noi și cere ajutor atunci cânt ești blocat.

Locuri flexibile!

Sistemul nostru de locuri flexibile e grozav, te așezi oriunde dorești.

Vino să ne vizitezi 🙂

23rd Emil Isac
Cluj-Napoca, Cluj, 400023 România
Daniel Prindii: +40749 935 500