Filosofia noastră constă în flexibilitate, deci nu avem birouri dedicate, aşa că puteţi folosi orice birou doriţi. Un pont din partea noastră: cu cât veniţi mai repede, cu atât veţi avea mai multe opţiuni 😉

În funcţie de necesităţile şi afacerea dumneavoastră, puteţi alege unul din pachetele de mai jos. Dacă totuşi aveţi cerinţe speciale, contactaţi-ne şi vă vom răspunde cu o ofertă personalizată.

Diferenţa dintre ofertele de mai jos este numărul de zile pentru cât staţi la Cowork. Ok, şi cât vă veţi distra, de asemenea. Cu cât rămâneţi mai mult, cu atât mai bine! Afară de aceasta, fiecare ofertă include lucrul la una din mesele sau birourile noastre, cafea gustoasă şi fructe proaspete, accesul la baza noastră de contacte şi la toate evenimentele organizate aici. Important de menţionat este că TVA-ul este inclus în preţuri.

One day

$10 €

  • Any day of the week Program

One week

$45 €

  • Monday – Friday Program

Găzduim evenimente la preţul de 20 €/oră.

Şi partea cea mai bună este că acestea le primiţi împreună cu oricare din pachetele de mai sus.

Dacă aveţi orice întrebări, contactaţi-ne. Pentru mai multe informaţii despre preţul găzduirii unui eveniment, vizitaţi secţiunea cu evenimente. Politica noastră este să personalizăm oferta în funcţie de necesităţile dumneavoastră.